Warm buffet

 

WARM BUFFET of PASTA BUFFET: 

Bent u met min. 20 personen of meer? Waarom niet eens een warm buffet organiseren?

U krijgt bain-maries in bruikleen. De gerechten worden vacuüm in kookzakken meegegeven.

U hoeft deze zakken enkel nog in kokend water op te warmen gedurende 10 à 15min, uithalen, openknippen en in bain marie uitgieten, en u kan beginnen scheppen...

WARM BUFFET:

Hoofdgerecht keuze uit volgende huisbereide gerechten:

 

  • Thaïse wok (malse kippenreepjes met wokgroentjes in zachte curry saus)
  • Stoofvlees op grootmoeders wijze
  • Normandisch vispannetje (kabeljauw, zalm, scampi op bedje van groentjes in zacht kreeftensausje)
  • Varkenshaasje in peperroom of champignonroom
  • Kalkoenfilet in peperroom of champignonroom
  • Bouletten in Luikse saus
  • Gyros in romig sausje
  • ...

Als bijgerecht keuze uit:

  • krieltjes 
  • rijst
  • pasta

PASTABUFFET: 

Keuze uit:

  • Macaroni kaas- ham
  • Farfalle Surf en Turf (scampi en kip)
  • Penne arrabiata 
  • Lasagne van het huis 
  • Scampi Diabolo

Hoe bestellen:

  • 20 - 35 pers: keuze uit 2 hoofgerechten
  • 40 - 60 pers: keuze uit 3 hoofdgerechten
  • 65 - 100 pers: keuze uit 4 hoofdgerechten