Specialiteiten

Wist u dat Slagerij Vanbergen al bestaat sinds 1962 ?! Twintig jaar geleden ging de zaak over van vader op zoon!

Onze zaak staat bekend voor ons ruim assortiment aan huisbereide charcuterie!

Robby Vanbergen studeerde af als kok aan de hotelschool in Hasselt en ging aansluitend op leercontract bij zijn vader.
Zo bleven de traditionele recepten bewaard voor onze fel begeerde bloedpens, witte pens, fijne paté en hoofdkaas (kip kap),

Dankzij de apart afgewogen kruidenmengeling zijn ook ons gehakt en onze worsten een kenmerkende specialiteit!

Sinds een jaar bieden wij nu ook Duroc d'Olives! Niet alleen koteletten of gebraad, maar ook gedroogde ham en salami van dit apart varkensras.

Heel wat fijne vleeswaren worden bij ons in huis ambachtelijk bereid:

  • hesp
  • ajuinpens
  • kalfskop
  • kippenwit
  • boterhamworst
  • rosbief
  • varkensgebraad
  • fijne paté, wildpaté's
  • frikadellenkoek
  • jammerballetjes
  • NIEUW: grillworst met of zonder Beemster kaas
  • gebakken bouletten en kippenbroodjes
  • gebakken ribben en spare ribs
  • rundsfilet 

Dankzij zijn ervaring als kok in gerenommeerde restaurants, bieden wij ook heerlijke kant en klare gerechten aan en blijft onze traiteur afdeling steeds uitbreiden en verder bloeien.

Denk maar aan onze huisgemaakte videe, stoofvlees op moeders wijze, bouletten in Luikse saus, Thaise wok, sinds kort ook Paella (enkel in de zomer)!